Implantati - brzo i trajno resenje!


Implantat je nadoknada od titana koja se ugradjuje u vilicu kao zamena za koren zuba. Njima se mogu nadoknaditi jedan ili vise zuba. Veoma su korisni kao nosaci za nadograde (mostove). Ugradnja implantata je bezbolna, radi se u lokalnoj anesteziji. Sama intervencija traje 30-ak minuta i uspesnost je 97%. Proces srastavanja implantata sa okolnom kosti traje oko 6 meseci. Ukoliko je potrebno, radi nedostatka kosti radi se hirurska intervencija nadoknade kosti. 
Prednost implantata je u tome sto je njihova trajnost dozivotna uz pravilnu higijenu i odrzavanje, sto se ne trebaju brusiti okolni zdravi zubi u slucaju nadoknade jednog  zuba, sluze kao nosaci mosta, proteza koja je ucvrscena implantatima je stabilnija i cvrsca.
Svaki stomatolog preporucice vam ugradnju implantata kao resenje za vase probleme sa zubima jer cene implantata su prihvatljive, a intervencija laka i brza!

Leave a comment

Hey keep posting such good and meaningful articles.


This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!
Dodaj komentar

Zapamti me