Implantati - brzo i trajno resenje!

Implantat je nadoknada od titana koja se ugradjuje u vilicu kao zamena za koren zuba. Njima se mogu nadoknaditi jedan ili vise zuba. Veoma su korisni kao nosaci za nadograde (mostove). Ugradnja implantata je bezbolna, radi se u lokalnoj anesteziji. Sama intervencija traje 30-ak minuta i uspesnost je 97%. Proces srastavanja implantata sa okolnom kosti traje oko 6 meseci. Ukoliko je potrebno, radi nedostatka kosti radi se hirurska intervencija nadoknade kosti. 
Prednost implantata je u tome sto je njihova trajnost dozivotna uz pravilnu higijenu i odrzavanje, sto se ne trebaju brusiti okolni zdravi zubi u slucaju nadoknade jednog  zuba, sluze kao nosaci mosta, proteza koja je ucvrscena implantatima je stabilnija i cvrsca.
Svaki stomatolog preporucice vam ugradnju implantata kao resenje za vase probleme sa zubima jer cene implantata su prihvatljive, a intervencija laka i brza!

Prodaja stanova Beograd

Prodaja stanova Beograd

Stanovi Zemun koji se nalaze na atraktivnim lokacijama veoma su pristupacni. Ulaganje i investiranje u stanove u danasnje vreme  je pametan potez. Nekretnine Beograd obuhvataju veliki broj stanova na razlicitim lokacijama i razlicite cene. Cene su pristupacne i prihvatljive. Prodaja nekretnina tacnije prodaja stanova u novoizgradjenim kompleksima zgrada u veliko je porastu. Interesovanje kupaca za stanovima koji se nalaze na mirnim i tihim lokacijama, a u blizini svih bitnijih institucija dovodi prodaju stanova u Zemunu na visoko mesto.

nekretnine

Kupovina NEKRETNINE nije kupovina koja se realizira preko noći.
Dvoumili ste se da li je za Vas bolja novogradnja, stan stare gradnje na pristojnom mestu ili ipak GRADNJA KUĆE. Prodaja stanova pogotovo na teritoriju Beograda je velika, ali kvalitet gradnje kao i cene su različite i to je nešto na šta se treba obratiti velika pažnja. Izgradnja kuće Vam se učinila poprilično vremenski složena jer zahteva vremenski period koji Vi trenutno ne možete da ispratite.
Birate novogradnju sa sistemom ključ u ruke. Ukoliko je novogradnja rešenje koje smatrate adekvatnim za vašu porodicu odaberite izvođača građevinskih radova koji ispunjava sve norme i standarde u građevini nekretnina. Nekretnine Srbija, nekretnine Beograd......
Odabirom stana ili kuce stare gradnje morate biti spremni na situaciju da će svakom članu Vaše porodice da zasmeta neka sitnica bilo da je u pitanju nedostatak prostora ili raspored prostorija, a samim tim adaptacija stana ili uredjenje enterijera  će biti najbolje rešenje.
Renoviranje stana za neke od nas noćna mora, za neke izazov. Uglavnom dosta posla i dosta nervoze koje donose molerski radovi, ali pogled na konačni ishod i zadovoljstvo da živite u baš onakvom domu kakav ste sanjali. Isplati se!
Najjednostavnije, najispativije i najdugotrajnije rešenje za dekorisanje i pregrađivanje sa zadovoljavajućom zvučnom izolacijom je gips. Tačnije, GIPS kartonske ploče koje u kombinaciji sa drvetom stvaraju u Vašem domu osećaj udobnosti i topline. Gletovanje se izvodi sa lakocom na ovakvim zidovima.
Sa gips kartonskim pločama možete da proširujete i smanjujete prostorije.  Možete da dobijete na prostoru i estetski zadovoljite Vaše potrebe i potrebe i prohteve Vaših ukućana.

Blog o nekretninama i gradnji

Pokušaću da bar načnem teme vezane za nekretnine, prodaju, kupovinu i gradnju. Kao i adaptacije stanova, kupatila, poslovnih prostora. Veoma interesantna tema takodje su laminat i postavljanje parketa  koja spada u neizbezan deo svake adaptacije ili novogradnje, vodoinstalaterske usluge, stolarija itd.